Etsitkö

Helppo ruokavalio suunnitelmia

Etsitkö

Monet meistä haluaisivat seurata helposti ruokavalio suunnitelma, mutta ovat hämmentyneitä useimmat kertaa mikä ruokavalio olisi noudatettava, koska on ollut yli sata ruokavalion listattu asti mennessä. Jotkut ihmiset seuraamaan ruokavaliota täysin omistautumista toiset hyvin vaikea seurata minkäänlaista ruokavaliota. Olemme niin kiireisiä meidän jokapäiväistä toimintaa, että me aina unohda pitää välilehden mitä kulutamme päivittäin. Laihduttaminen ei tarkoita luopumista elintarvikkeiden, mutta syöminen oikea määrä ruokaa per ateria.

Best Helppo ruokavalio suunnitelmia

Nämä ovat joitakin hyvin kuuluisa ja useimmat jälkeen helppo ruokavalio suunnitelmia laihtua nopeasti, mikä antaa meille oikean määrän ravintoaineita, jotka pitäisi ottaa päivittäin menettää että ylimääräinen paino ja pysyä terveenä. On syytä huomata, että nämä ovat helppo ruokavalion että työ vain ei ohitetaan ja noudatettava tarkasti päivittäin.

Glykeeminen indeksi Diet
Alhainen glykeeminen indeksi ruokavalio on yksi helppo ruokavalio suunnitelmia naisten seurata. On hyödyllistä diabeetikoilla ja raskaana oleville naisille. GI ruokavalio sisältää elintarvikkeita, jotka ovat vähän rasvoja, kohtalainen proteiinia ja hiilihydraatteja, ja runsaasti kuitua. Sen pitäisi koostua myös hyvä määrä vitamiineja ja kivennäisaineita. Ruokaa, kuten puuroa, kirsikat, kidney papuja, selleri, rasvaton maito, ohra, pähkinät, runsaskuituinen täysjyväviljaa tai pastaa, kalaa, nahatonta kanaa, orgaanisen hedelmät, jotka ovat pieniä määriä sokeria, vihanneksia, jotka eivät ole korkea tärkkelystä ja elintarvikkeita runsaasti omega-3 rasvahappoja voidaan kuluttaa. Jälkeen matala glykeeminen indeksi ruokavalio pidentää fyysistä kestävyyttä ja ylläpitää hiilihydraattien taso jälkeen ripeää liikuntaa, ylläpitää normaalia kolesterolitasoa ja vähentää elintarvikkeiden cravings. Yksi iätön näyttelijöiden kaikkien aikojen Sharon Stone, seuraa matala GI indeksin ruokavalio tiukasti, ja että voisi olla syy, miksi useimmat nuoret näyttelijöiden kadehtia häntä asti mennessä.

Makrobioottinen ruokavalio
Makrobioottinen ruokavalio peräisin Japanista, ja myöhemmin otettiin käyttöön Euroopassa ja Amerikassa. On tunnettua perustuu kaksi voimaa, Yin ja Yang. Tämä ruokavalio sisältää ruokaa, joka on vähärasvainen ja runsaasti kuitua, joka löytyy vihanneksia, täysjyvätuotteita, soijaa, papuja ja keittoja. Ruokavalio voimakkaasti painotetaan Yin ja Yang tekijä on muutamia parametreja, kuten aika elintarvikkeita valmistetaan, väri ainesosia, ja maku lautasen. On myös sanottu, että tämä ruokavalio on hyvä syöpäpotilaille ja myös parannuskeinoja sairaus, mutta tämä ei ole todistettu vielä. Laulaja Courtney Love on tiettävästi menettänyt noin 43 kg 4 kuukautta tehtäessä tätä ruokavaliota.

Välimeren ruokavalio
Välimeren ruokavalio yksinkertaisesti koostuu paljon hedelmiä, vihanneksia, pieniä määriä kalaa tai kanaa, täysjyvätuotteita, viljat, juusto, jogurtti, oliiviöljy ja viini. Sen pääpaino lepää vievää alhainen tyydyttyneet rasvat, korkea mono tyydyttyneitä rasvoja, ja korkea ravintokuituja. Se on tunnettu yhtenä parhaista ja helpoimmista ruokavalion jälkeen Euroopassa, ja on erityisen yksi helppo ruokavalio suunnitelmia teinityttöjen ja poikien seurata. Julkkiskokki Rachael Ray enimmäkseen seuraa Välimeren ruokavalio itselleen ja yleisölle.

South Beach Diet
Vuonna South Beach Diet vain terveellisiä hiilihydraatteja, korkea proteiineja ja tyydyttymättömiä rasvoja voidaan kuluttaa. Se on jaettu 3 osaan tai vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa, joka kestää kaksi viikkoa, et saa kuluttaa elintarvikkeita, jotka sisältävät sokeria, korkea glykeeminen kasviksia, riisiä, leipää, hedelmiä ja jalostettujen hiilihydraattien. Tänä aikana voit syödä vähärasvaista lihaa, munia, kalaa jne. Toisessa vaiheessa voit syödä täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia, niin kauan kuin haluat laihtua. Kolmannessa vaiheessa, sinun täytyy säilyttää South Beach Diet koko elämäsi, johon sisältyy ruoka koostuu pavut, soija tuotteita, vihanneksia, jotka eivät ole tärkkelystä ja hedelmistä kuin purkitettu hedelmiä, banaaneja ja ananaksia. Jotkut kuuluisat ihmiset seuraavat tätä ruokavaliota entisiä Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton ja hänen vaimonsa Hillary Clinton.

Zone-dieetti
Vyöhyke ruokavalio auttaa laihdutus hitaasti ja myös ylläpitää täydellinen paino. Se tärkein painopiste on veren sokeripitoisuus. Ruokavalio ylläpitää tasapainoinen saanti elintarvikkeista, jotka sisältävät pienen määrän broilerin, vihannesten, linssit, koko viljaa, hedelmiä, ruskea riisi, kala, pähkinät jne., joka koostuu 30% proteiineja, 30% rasvaa ja 40% hiilihydraatteja per ateria että syöt. On suositeltavaa, että voit kuluttaa viisi annosta päivässä, sen jälkeen 2 tunnin välein, ja juo vähintään 8-10 lasillista vettä päivässä. Jennifer Aniston oli yksi ensimmäisistä kuuluisuuksia seurata tätä ruokavaliota ja menetti noin 30 kg.

Detox Diet
Detox ruokavalio on kyse katkaisuhoito ja liittyy poistamalla kaikki myrkyt kerääntyy kehoon. Se on enimmäkseen harjoiteltu taistella stressiä ja väsymystä, ja tunnetaan kokonaisvaltaista lähestymistapaa terveyteen ja kauneuteen. Detox ruokavalio voidaan noudattaa 1 päivä, 3 päivää tai 7 päivää, määrästä riippuen vieroitus tarvitaan kehossa. Kun seuraa tätä ruokavaliota, voi kuluttaa vihreää teetä, hedelmä-tai kasvismehut, salaattia, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, hunajaa, jogurttia, linssit, kaura, ruskea riisi höyrytetty kala, jne. Singer Beyonce Knowles sanotaan menettäneen 20 lbs vain 14 päivän kuluttua seuraavat tätä ruokavaliota.
By Junelia Rodrigues